Cel mai tare! Biberon pentru bebelusi

50% REDUCERE

^Apasati aici pentru a afla pretul!^

🤩🤩 Introduceți gusturi noi cu ușurință, hrăniți-vă în siguranță și calmați instantaneu durerile de dentiție!

💯💯

  Un cadou ideal pentru parinti si viitori parinti

Alăturați-vă celor peste 10.000 de clienți fericiți care le-au oferit bebelușilor lor ameliorarea durerii la dentiție și o introducere fără riscuri într-o nouă lume a aromelor!

✅ USOR DE FOLOSIT – Ușor de spălat și sigur de utilizat cu mamelon detașabil din silicon fără BPA.

Calmează și distrage atenția bebelușului hranindul cu nutrienti sanatosi.

Introduce alimente și arome noi începând cu vârsta de 5-6 luni.

✅ ESTE ATAT DE SIMPLU! – Pur și simplu puneți niște fructe sau legume înăuntru, închideți-le și sunteți gata de plecare!

Pentru a curăța, doar clătiți sau înmuiați în apă fierbinte cu săpun imediat după utilizare. Sterilizați în apă clocotită.

✅  ITI FACE DINTI BEBELUSUL? – Oferă-i copilului tău noua sa suzetă cu niște fructe congelate, gheață sau lapte înăuntru și lasă-l să roadă siliconul moale 100% alimentar pentru a-și calma gingiile.

Gustul va distrage atenția bebelusului de la dinții în creștere, deoarece mâncarea rece sau gheața ușurează în mod natural iritația.

✅ GUSTA CEVA NOU – Suzeta SuperTots oferă copilului dumneavoastră șansa de a începe să experimenteze alimente și arome noi încă de la vârsta de 5-6 luni. 

✅ SIGURANTA BEBELUSULUI ESTE PRIORITATEA NOASTRA – Suzeta noastra este complet sigura pentru ca bebelusul tau sa ciuguleasca si sa manance.

Angajamentul SuperTots față de siguranță asigură că suzeta noastră pentru bebeluși este fabricată din cel mai înalt silicon de calitate alimentară.

Este conceput pentru a permite trecerea doar a celor mai mici particule de alimente, ceea ce previne sufocarea.

✅ UN CADOU PRETIOS – Suzeta Supertots este un cadou minunat pentru părinți și viitorii părinți. Nu numai că îi va calma gingiile micuțului, dar îi va permite și să experimenteze o introducere fără probleme în alimentele solide!

💰 PREȚ REDUS: 69 RON 139 RON
🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.
💵 PLATA LA LIVRARE.
✨ CALITATE GARANTATĂ.

Ce spun clienții noștri?

5/5

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la info@homejoy.ro de luni până vineri.