50% reducere & livrare gratuita la orice comanda

Cel mai viral burete de bucatarie 3 in 1!

50% REDUCERE

^Apasati aici pentru a afla pretul!^

🤩🤩 Acest burete de bucătărie ecologic durează toată viața!
Acest burete multifuncțional din silicon nu se uzează și nu se rupe, antibacterian și inodor, cu peri de curățare puternici. 🍽️✨
Salvați o avere și susțineți mediul înconjurător doar prin trecerea la un burete mai bun! ♻️🤑

✨ Iată alternativa fără germeni, antibacteriană și igienă la bureții tăi obișnuiți și mirositori.
Fabricat din silicon alimentar premium care nu se rupe și nu se rupe, astfel încât să nu vă mai faceți
griji cu privire la achiziționarea unui burete nou la două săptămâni. Nu numai că economisește timp,
bani și mediul înconjurător, dar oferă și rezultate puternice de curățare! ✨✨

✅ CARACTERISTICI 

– 2 tipuri de peri pentru frecat: Conține două tipuri diferite de peri pentru frecat (câte unul pe fiecare parte), inclusiv peri scurti pentru mizerie încăpățânată și peri mai lungi pentru mâncăruri delicate.

Racletă din nailon: Cele mai dure mizerii nu se potrivesc cu racleta robustă, pentru acele mizerii super-dure, arse, care pur și simplu nu se vor îndepărta, utilizați racleta din nailon la capăt pentru o rezistență suficientă pentru a gestiona petele.

✅ USOR DE UTILIZAT

 – Racletă: Când aveți o suprafață plană și netedă pe care trebuie să o curățați, ajungeți la racletă. Cu o margine plată, rigidă, dar moale, care va șterge scurgerile și lichidele. Este un supliment grozav pentru curățarea farfurii, blaturilor sau chiuvetelor.

Distribuitor de săpun încorporat: Burete de silicon Re-Kitch din interiorul este o cavitate pe care o puteți umple cu săpun lichid de spălat, care este apoi distribuit prin suprafață în dreapta acolo unde aveți nevoie. Acum, cu o cantitate constantă de spumă, puteți spăla vasele de la oale și tigăi până la farfurii, cești și tacâmuri – chiar și pahare.

✅ DESIGN UNIC

 – Fără miros și anti-bacterie: Construit cu silicon alimentar care nu absoarbe niciodată apa, ceea ce înseamnă că nicio apă murdară nu poate sta și nu poate mirosi în bucătăria ta. Ori de câte ori simțiți că este timpul să vă spălați buretele, îl puteți arunca cu ușurință în mașina de spălat vase sau în apă clocotită pentru a dezinfecta buretele.

Durabil și non-poros: Fabricat din silicon alimentar premium, fără BPA, aprobat de FDA și standard LFGB. Buretele nu se va rupe sau rupe, indiferent cât de mult îl îndoiți. Construit special pentru a rezista foarte mult timp.

💰 PREȚ REDUS: 69 RON 139 RON
🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.
💵 PLATA LA LIVRARE.
✨ CALITATE GARANTATĂ.

Ce spun clientii nostri?

5/5

CONTACT:

Pentru orice tip de informatie sau reclamatie, va rugam sa ne contactati prin e-mail la info@homejoy.ro de luni pana vineri.