SCAPĂ DE BACTERII

CU ACEST DISPOZITIV DE CURĂȚARE A LIMBII

-50% REDUCERE

4.9/5

Evaluare 4.9 din 5
Peste 6.000 de clienți mulțumiți

🤢 Elimină respirația urât mirositoare și scapă de bacterii.

🥰 O soluție perfectă pentru a avea o igienă bucală mult mai placută!

🌬 Cu acest dispozitiv de curatare a limbii vă ajută să scapati de respirația urât mirositoare!

CARACTERISTICI – Folositi acest curatator de limba pentru a va rezolva problemele bucale foarte usor. Indiferent daca doriti sa curatati stratul alb de pe limba sau sa mentineti o igiena orala mai buna, va poate ajuta in ambele cazuri.

INFORMATII – Se estimeaza ca 30 % din populatie se lupta cu respiratia urat mirositoare, o afectiune care este denumita in mod obisnuit mirosul bucal sau halitoza. Acest dispozitiv de curatare a limbii va ajuta sa scapati de aceasta problema.

PASI – 1. Curatati dispozitivul de limba cu apa fierbinte inainte de utilizare.
2. Razuiti limba cu dispozitivul, aproximativ de 5-6 ori.
3. Clatiti-va gura si dezinfectati dispozitivul tot in apa fierbinte!

EFICIENTA – Acest dispozitiv inovator iti ofera o solutie eficienta pentru curatarea limbii, eliminand bacteriile si mirosurile neplacute. Se poate folosi cu usurinta pentru a curata cu precizie fiecare colt al limbii.

CALITATE – De asemenea, materialele de calitate superioara garanteaza o igiena si o durabilitate in timp. Incorporarea acestui instrument in rutina ta de ingrijire orala poate avea un impact semnificativ asupra starii de sanatate a cavitatii bucale.

UTIL – Prevazut cu doua manere non-sintetice pentru o prindere ferma, Dimensiunea sa compacta il face usor de transportat oriunde ati merge, potrivit pentru adulti si copii. Material: otel inoxidabil.

Preț Promoțional

49.00 RON

Economisești 66.99 RON

⬇️ FORMULAR DE COMANDĂ ⬇️

Ce spun clienții noștri?

Peste 5.000 de clienți fericiți!

Mereu receptivi la nevoile clienților noștri, facem totul cu seriozitate și profesionalism iar când aducem fericire, bucurie și zâmbete ne simțim cu adevărat împliniți!

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la info@homejoy.ro de luni până vineri.