SCAPĂ DE BACTERII

CU ACEST DISPOZITIV DE CURĂȚARE A LIMBII

bf377ba6-c83e-4d25-8fc8-3e702e05cf93.jpg

-50% REDUCERE

4.9/5

Evaluare 4.9 din 5
Peste 6.000 de clienți mulțumiți

🤢 Elimină respirația urât mirositoare și scapă de bacterii.

🥰 O soluție perfectă pentru a avea o igienă bucală mult mai placută!

🌬 Cu acest dispozitiv de curatare a limbii vă ajută să scapati de respirația urât mirositoare!

CARACTERISTICI – Folositi acest curatator de limba pentru a va rezolva problemele bucale foarte usor. Indiferent daca doriti sa curatati stratul alb de pe limba sau sa mentineti o igiena orala mai buna, va poate ajuta in ambele cazuri.

INFORMATII – Se estimeaza ca 30 % din populatie se lupta cu respiratia urat mirositoare, o afectiune care este denumita in mod obisnuit mirosul bucal sau halitoza. Acest dispozitiv de curatare a limbii va ajuta sa scapati de aceasta problema.

PASI – 1. Curatati dispozitivul de limba cu apa fierbinte inainte de utilizare.
2. Razuiti limba cu dispozitivul, aproximativ de 5-6 ori.
3. Clatiti-va gura si dezinfectati dispozitivul tot in apa fierbinte!

EFICIENTA – Acest dispozitiv inovator iti ofera o solutie eficienta pentru curatarea limbii, eliminand bacteriile si mirosurile neplacute. Se poate folosi cu usurinta pentru a curata cu precizie fiecare colt al limbii.

CALITATE – De asemenea, materialele de calitate superioara garanteaza o igiena si o durabilitate in timp. Incorporarea acestui instrument in rutina ta de ingrijire orala poate avea un impact semnificativ asupra starii de sanatate a cavitatii bucale.

UTIL – Prevazut cu doua manere non-sintetice pentru o prindere ferma, Dimensiunea sa compacta il face usor de transportat oriunde ati merge, potrivit pentru adulti si copii. Material: otel inoxidabil.

Preț Promoțional

58.00 RON

Economisești 57.99 RON

⬇️ FORMULAR DE COMANDĂ ⬇️

Ce spun clienții noștri?

4.6/5

Peste 5.000 de clienți fericiți!

Mereu receptivi la nevoile clienților noștri, facem totul cu seriozitate și profesionalism iar când aducem fericire, bucurie și zâmbete ne simțim cu adevărat împliniți!

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la info@homejoy.ro de luni până vineri.