Dispozitiv Nazal Anti-Sforăit! Somn Profund și Reduce Zgomotul

PREVINE APNEEA SI CONGESTIA NAZALA

RESPIRĂ-UȘOR.png

-50% REDUCERE

4.9/5

Evaluare 4.9 din 5
Peste 6.000 de clienți mulțumiți

😴 Elimină sforăitul și îmbunătățește calitatea somnului.
💤 O soluție simplă și eficientă pentru a evita sunetul neplăcut al sforăitului!
🛌 Acest dispozitiv nazal anti-sforăit vă poate ajuta să dormiți bine și să vă bucurați de o noapte odihnitoare.

✅ Deschide pasajele nazale
Există mai multe cauze ale sforăitului, dintre care una este blocarea căilor respiratorii nazale. În acest caz particular, clema noastră magnetică pentru nas anti-sforăit poate ajuta.

Când este purtată, clema pentru nas aplică o presiune ușoară pe un punct de acupunctură din septul nazal sau cartilajul dintre nări. Acest lucru poate ajuta la deschiderea pasajului nazal pentru a permite un flux optim de aer, vă poate ajuta să respirați lin și să reduceți sforăitul.

✅ Dormi confortabil
Aceste agrafe pentru nas anti-sforăit sunt concepute având în vedere confortul celui care doarme. Materialele siliconice folosite sunt moi și nu au puncte și margini ascuțite care să vă zgârie sau să irită septul. Dimensiunea și designul general fac ca aceste agrafe pentru nas să fie aproape nederanjante – s-ar putea chiar să uiți că le porți.

Rețineți că este posibil să aveți un pic de disconfort în primele nopți de utilizare, dar acesta va dispărea în cele din urmă pe măsură ce vă obișnuiți cu dispozitivul.

✅ 100% Sigur
Această agrafă pentru nas anti-sforăit este fabricată din silicon de calitate premium. Pe lângă faptul că este moale și neted, este și sigur, deoarece materialul nu conține BPA sau alte substanțe nocive. De asemenea, nu are mirosuri neplăcute și puternice de cauciuc.

Clipul este conceput pentru a se potrivi majorității bărbaților și femeilor cu diferite forme și dimensiuni ale nasului sau narilor. Se fixează ușor pe sept pentru a crea o strângere solidă, astfel încât să nu cadă cu ușurință chiar dacă vă aruncați și vă întoarceți în somn.

Ultimele 10 bucăți rămase în stoc!

Preț Promoțional

179 RON

59.00 RON

Economisești 120 RON

🚚 LIVRARE GRATUITĂ ȘI RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.
💵 PLATA LA LIVRARE.

🔽 FORMULAR DE COMANDĂ 🔽

Sforăitul este o problemă comună care afectează milioane de oameni din întreaga lume. Deși este în general descris ca amuzant sau amuzant în multe emisiuni TV și filme, adevărul este opusul în viața reală. Poate duce la somn insuficient, ceea ce, la rândul său, face dificilă concentrarea și îndeplinirea sarcinilor de zi cu zi la școală, la serviciu și acasă. Pentru a vă ajuta atât pe dvs., cât și partenerul dvs. să dormiți mai liniștit și să evitați nopțile agitate, avem un dispozitiv ușor de utilizat și care nu vă împiedică să reduceți sforăitul.

Ce spun clienții noștri?

4.6/5

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Unde pot cumpăra?

  • Produsul nostru este disponibil doar online. Completați formularul de comandă și produsul va fi livrat.

În cât timp ajunge pachetul?

  • De obicei durează 2-3 zile lucrătoare. Sâmbătă și Duminică nu le considerăm zile lucrătoare.

Cât costă transportul?

  • Este gratuit. Prețul transportului îl suportăm noi.

Este posibil să faceți retururi și să primim rambursări?

  • Da, în termen de 30 de zile de la livrarea produsului ne puteți contacta în orice moment pentru a solicita o rambursare și a efectua returnarea. Doar dă-ne datele tale și ne vom ocupa imediat.

Pot plăti cash la livrare?

  • Da, puteți efectua plata în momentul în care primiți produsul, nu în avans.

Peste 5.000 de clienți fericiți!

Mereu receptivi la nevoile clienților noștri, facem totul cu seriozitate și profesionalism iar când aducem fericire, bucurie și zâmbete ne simțim cu adevărat împliniți!

CONTACT:
Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin:
e-mail la info@homejoy.ro

Termeni și condiții