50% REDUCERE & LIVRARE GRATUITA

Dispozitiv de curățare a urechilor

EVITĂ BOALA URECHIILOR ÎNFUNDATE

4.9/5

Evaluare 4.9 din 5
Peste 6.000 de clienți mulțumiți

✅ Scăpați de ceara din urechi!

🎒 Ușor de transportat și de curățat.

♻️ +16 vâfuri de înlocuire a dispozitivului de curățare.

CARACTERISTICI – Curatarea urechilor este un obicei zilnic si necesita cel putin cateva cutii de betisoare clasice de unica folosinta pe an. Desi ieftine si la indemana, betisoarele obisnuite pot lasa fulgi de bumbac in canalul urechii, care vor genera si mai multa ceara ca metoda de protectie impotriva corpului strain.

INFORMATIIDatorita modului gresit de curatatare a urechilor prin utilizarea betisoarelor de ureche, ceara este impinsa in interior cauzand diverse probleme, de aceea noi venim in ajutorul dumneavoastra cu acest instrument inovator pentru curatarea urechilor.

PASI – 1. Atasati de maner capul din silicon.
2. Introduceti usor, dar nu foarte adanc dispozitivul, nu fortati intrarea acestuia in ureche, apoi cu miscari controlate rotiti in directia sagetilor de pe dispozitiv ( Nu rotiti in directia opusa)
3. Pentru a evita accidentarile, nu folosti in timp ce mergeti sau faceti alte activitati.

EFICIENTA – Dispozitivul are scopul de a curata interiorul urechilor de impuritati, prevenind totodata, înfundarea urechiilor din cauza bețișoarelor de urechi, aparitia punctelor negre, acneei sau a altor complicatii medicale.

CALITATE – Curatarea necorespunzatoare a urechii este unul dintre motivele frecvente ale bolilor urechii. Urechea secreta in mod natural ceara pentru a proteja si a tine substantele straine departe de timpan. Insa periodic ea trebuie curatata si indepartata, in special in cazul celor care produc mai multa ceara.

UTIL – Secretul acestuia sta in capetele de silicon spiralate, acesta sunt moi si flexibile, nu creeaza disconfort si au dimensiune adecvata pentru ajunge la distanta perfecta in ureche. Cu o rasucire simpla, dispozitivul aduna ceara si o extrage in siguranta.

Ultimele 10 bucăți rămase în stoc!

Preț Promoțional

99.99 RON

79.00 RON

Economisești 20.99 RON

⬇️ FORMULAR DE COMANDĂ ⬇️

Ce spun clienții noștri?

4.6/5

Peste 5.000 de clienți fericiți!

Mereu receptivi la nevoile clienților noștri, facem totul cu seriozitate și profesionalism iar când aducem fericire, bucurie și zâmbete ne simțim cu adevărat împliniți!

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la info@homejoy.ro de luni până vineri.