ADAPTOR ROBINET UNIVERSAL

CEA MAI BUNĂ DOTARE PENTRU CHIUVETA TA!

50% REDUCERE

4.9/5

Evaluare 4.9 din 5
Peste 6.000 de clienți mulțumiți

CARACTERISTICI – Făcând mai ușor ca niciodată să prindeți bine robinetul, mai convenabil pentru a vă spăla fața, părul și dinții, în special pentru copii, bătrâni și femei cu păr lung.

CONCEPEREA – Conceput pentru a putea fi folosit robinetul chiuvetei voastre in minim 10 moduri diferite și cat mai complexe.

EFICIENȚĂ – Este produsul potrivit pentru chiuveta voastră și aspectul mai complex și modern pe care acest produs vi-l oferă!

REZISTENȚĂ – Nu este ușor de ruginit, dar sigur și durabil, făcându-l să reziste în anii următori. După o lustruire bună și galvanizare, suprafața este strălucitoare și durabilă.

INSTALARE – Direct manual, fără unelte, realizat în câteva secunde. Dacă robinetul dvs. are filet, vă rugăm să utilizați adaptorul înainte de instalare.

SIGUR DE UTILIZAT – Nu oferă efecte nocive asupra chiuvetei voastre, făcându-l ideal pentru utilizare în fiecare zi.

Ultimele 10 bucăți rămase în stoc!

Preț Promoțional

159 RON

79.00 RON

Economisești 80 RON

⬇️ FORMULAR DE COMANDĂ ⬇️

Ce spun clienții noștri?

4.6/5

Peste 5.000 de clienți fericiți!

Mereu receptivi la nevoile clienților noștri, facem totul cu seriozitate și profesionalism iar când aducem fericire, bucurie și zâmbete ne simțim cu adevărat împliniți!

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la info@homejoy.ro de luni până vineri.