Nazális-ellenes-ellenes eszköz! Mély alvás és csökkentse a zajt

Megakadályozza az orr apnoe -t és a torlódást

HU MAIN

-50% kedvezmény

4.9/5

ÉRTÉKELÉS 4,9/5
Több mint 6000 elégedett ügyfél

😴 Megszünteti a horkolást és javítja az alvás minőségét.
💤 Egyszerű és hatékony megoldás a horkolás kellemetlen hangjának elkerülésére!
🛌 Ez a horkolás elleni orrkészülék segíthet abban, hogy jól aludj és élvezd a pihentető éjszakát.

✅ Nyissa ki az orrjáratokat
A horkolásnak számos oka lehet, ezek közül az egyik az orr légutak elzáródása. Ebben a konkrét esetben horkolásgátló mágneses orrcsipeszünk segíthet.

Viselésekor az orrcsipesz enyhe nyomást fejt ki az orrsövény egyik akupunktúrás pontjára vagy az orrlyukak közötti porcra. Ez segíthet megnyílni az orrjáratában, hogy optimális légáramlást biztosítson, elősegíti a zökkenőmentes légzést és csökkenti a horkolást.

✅ Aludj kényelmesen
Ezeket a horkolásgátló orrcsipeszeket az alvó kényelmét szem előtt tartva tervezték. A felhasznált szilikon anyagok lágyak, és nincsenek éles pontjaik és szélei, amelyek megkarcolhatnák vagy irritálnák a válaszfalat. A méret és az általános dizájn miatt ezek az orrcsipeszek szinte feltűnésmentesek – akár elfelejtheti, hogy viseli őket.

Ne feledje, hogy a használat első néhány éjszakája során kellemetlen érzést tapasztalhat, de ez végül elmúlik, ahogy megszokja a készüléket.

✅ 100% Persze
Ez a horkolás elleni orrcsipesz prémium minőségű szilikonból készült. Amellett, hogy puha és sima, biztonságos is, mivel az anyag nem tartalmaz BPA-t vagy más káros anyagokat. Nincs kellemetlen és erős gumiszag sem.

A klip úgy lett kialakítva, hogy illeszkedjen a legtöbb férfihoz és nőhöz, különböző orr- vagy orrlyuk alakú és méretű. Finoman rápattan a septumra, hogy szilárd illeszkedést biztosítson, így nem esik le könnyen még akkor sem, ha álmában hánykolódik.

Az utolsó 10 darab maradt készleten!

Akciós ár

17.000,00 Ft

8.500,00 Ft

8500 HUF kedvezmény

🔽 MEGRENDELŐ ŰRLAP 🔽

A horkolás gyakori probléma, amely emberek millióit érinti szerte a világon. Bár sok tévéműsorban és filmben általában viccesnek vagy viccesnek ábrázolják, az igazság az ellenkezője a való életben. Ez elégtelen alváshoz vezethet, ami viszont megnehezíti a koncentrálást és a mindennapi feladatok elvégzését az iskolában, a munkahelyen és az otthoni feladatokban. Annak érdekében, hogy Ön és partnere is nyugodtabban aludjon, és elkerülje a nyugtalan éjszakákat, van egy könnyen használható, non-stop horkoló készülékünk.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hol tudok venni?

  • Termékünk csak online elérhető. Töltse ki a megrendelőlapot, és a terméket kiszállítjuk.

Mennyi idő alatt érkezik meg a csomag?

  • Általában 2-3 munkanapot vesz igénybe. A szombat és a vasárnap nem számít munkanapnak.

Mennyibe kerül a szállítás?

  • Ez ingyenes. A szállítás költségét mi álljuk.

Lehetőség van visszaküldésre és visszatérítésre?

  • Igen, a termék kiszállításától számított 30 napon belül bármikor felveheti velünk a kapcsolatot, és kérheti a visszatérítést és a visszaküldést. Csak adja meg adatait, és mi azonnal intézkedünk.

Fizethetek utánvéttel?

  • Igen, a termék átvételekor fizethet, nem előre.

Több mint 6.000 elégedett ügyfél!

Mereu receptivi la nevoile clienților noștri, facem totul cu seriozitate și profesionalism iar când aducem fericire, bucurie și zâmbete ne simțim cu adevărat împliniți!

KAPCSOLAT:
Bármilyen információval vagy panasszal kapcsolatban forduljon hozzánk a következő címen:
e-mailben az info@homejoy.ro
címen

Felhasználási feltételek