Ochelari TOATE MARIMILE!
Cel mai bun pret!

50% REDUCERE

^Apasati aici pentru a afla pretul!^

🤩🤩 Am ales să folosim plastic de înaltă calitate pentru colecția noastră, deoarece are cel mai bun raport pret/calitate.

Asta înseamnă, de asemenea, că ochelarii noștri cântăresc doar 17,5 grame. Ii poți purta ore întregi și uita că ii porți 💯💯

😍 Ne mândrim cu produsele noastre pentru că le considerăm uimitoare. Cu toate acestea, înțelegem că achizitia de lucruri online poate fi descurajantă, mai ales pentru prima dată, motiv pentru care oferim o garanție de satisfacție 100%.
Dacă nu aveți o experiență pozitivă din orice motiv, vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că sunteți 100% mulțumit de achiziția dvs.

✅ SE POTRIVESC TUTUROR – Ochelari multifocali progresivi anti-lumină albastră, pentru interior sau exterior, pentru orice vreme, pentru persoanele cu probleme de prezbiopie, în special atunci când citesc cărți, ziare, se uit la televizor, se joacă jocuri, călătoresc, etc.

✅ PACHET COMPLET – Acesti ochelari sunt ideali pentru utilizare generală, precum și pentru multe activități în aer liber. Vă pot proteja ochii în condiții de lumină foarte scăzută și vă pot oferi o vedere clară chiar și în cele mai însorite condiții.

✅ CONFORTABILE ȘI REZISTENTE – Anti-uzură, anti-cădere, lentile ușoare, rășină HD, design cu grosime optimizată, greutate redusă, ultra-subțire, robust, rezistent la zgârieturi, impermeabil și rezistent la ulei, oferindu-vă o protecție de securitate mai fiabilă

💰 PREȚ REDUS: 59 RON 119 RON
🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.
💵 PLATA LA LIVRARE.
✨ CALITATE GARANTATĂ.

Ce spun clienții noștri?

5/5

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la info@homejoy.ro de luni până vineri.