SER NATURAL CU TURMERIC

6_0cf84e6b-a8c8-4a9b-8cad-deeebded181c_900x.jpg

-50% REDUCERE

❤️ Naturalete si frumusete intr-un singur produs?
😍 Da, este posibil si acest complex natural de vitamine si antioxidanti este acum mai aproape decat crezi!

❤️ Serul pentru pete pigmentare si riduri este imbogatit cu turmeric, un ingredient natural ce contine antioxidanti si componente anti-inflamatorii cu rolul de a imbunatati vizibil aspectul pielii tale.

Aceste caracteristici pot oferi stralucire și luciu pielii. Studiile au aratat cum termericul este folosit pentru a reduce petele intunecate de pe piele (petele hiperpigmentare). Studiile efectuate au demonstrat ca o crema cu extract de turmeric a redus hiperpigmentarea cu pana la 14% dupa patru saptamani de utilizare.

❤️ Cum actioneaza extractul de turmeric?
1. Efecte anti-inflamatorii
Curcumin, principalul ingredient activ al turmericului, are proprietati antiinflamatorii, ajuta la apararea impotriva radicalilor liberi.
2. Efect anti-oxidant
Oxidarea este una dintre cauzele imbatranirii si a multor boli, iar antioxidantii pot proteja organismul si pot intarzia imbatranirea. Curcumina se întampla sa fie un antioxidant puternic, care contracarează daunele radicalilor liberi. In plus, curcumina promoveaza activitatea enzimelor antioxidante ale organismului.

❤️ Principalele beneficii:
1. La revedere pete intunecate- Dizolva melanina si ajuta la stergerea pistruilor, petelor solare, petele aparute odata cu varsta, cicatrici cauzate de acnee.

2. Stralucire sanatoasa- Ilumineaza tonurile inegale ale pielii pentru o piele cu o stralucire radianta.

3. Hidratare profunda- Patrunde profund in piele, oferind hidratare revigoranta.

4. Potrivit pentru intregul corp- Se poate folosi pe petele intunecate de pe fata, coate, genunchi, axile si alte parti ale corpului.

5. Pur organice- Serul este creat folosind ingrediente naturale cunoscute pentru hranirea pielii, cum ar fi curcuma si uleiul de masline.

6. Sigur de folosit- Eficient si sigur de utilizat pentru toate tipurile de piele.

Ultimele 10 bucăți rămase în stoc!

💰 PREȚ REDUS: 89 RON 1̶9̶9̶ ̶R̶O̶N̶
🚚 LIVRARE RAPIDĂ în 1-2 ZILE
💵 PLATA LA LIVRARE
✨ CALITATE GARANTATĂ

🔽 FORMULAR DE COMANDĂ 🔽

Ce spun clienții noștri?

4.6/5