50% REDUCERE PANA IN 31.10.2023

Șosete de compresie anti-durere

139 RON  

69 RON

^Apasati aici pentru a afla pretul!^

🤩🤩 Amelioarare naturală a durerii în timp ce dormiți!

🛌 Imaginați-vă că vă treziți cu un sentiment de revigorare și sunteți gata să vă bucurați de zi din momentul în care vă dați jos din pat.💯💯

Acum puteți să vă simțiți mai confortabil ca niciodată cu șosete care oferă o compresie liniștitoare și vindecare terapeutică INSTANT în secunda care le încălțați!

Sunt perfecte dacă sunteți în căutarea unei ameliorări a durerii piciorului diabetic, a neuropatiei, a artritei și a multor alte probleme legate de picioare.

Bucurați-vă de ușurare toată ziua și faceți lucrurile pe care le iubiți, fără durere!

✅ AMELIOREAZĂ ȘI PREVIN DUREREA – Șosetele de compresie previn durerile înțepătoare, disconfortul și durerile la nivelul secului piciorului, călcâielor și gleznelor. Combat piciorul diabetic, neuropatia, artrita, fasceita plantară, durerile de călcâi și atelele de gleznă.

✅ SE POTRIVESC TUTUROR MĂSURILOR DE LA PICIOR – Concepute pentru a se potrivi tuturor măsurilor, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

✅ ÎMBUNĂTĂȚESC CIRCULAȚIA SÂNGELUI – Oferă o compresie care îmbunătățește circulația sângelui, vindecă și reduce oboseala musculară în câteva minute.

✅ PACHET COMPLET – Pachetul include 1 pereche de șosete; 1 pereche cu o potrivire mai ajustată, universală și reglabilă după piciorul dumneavoastră.

✅ UTILIZARE VERSATILĂ – Ameliorează durerea oriunde și oricând nevoie, indiferent dacă sunteți treaz sau dormiți. Ideal pentru călătorii, pentru a sta în picioare toată ziua sau pentru a vă recupera în timp ce dormiți.

✅ CONFORTABILE ȘI REZISTENTE – Fabricate din nailon dublu stratificat, cu un design fără vârfuri, care combină perfect confortul și durabilitatea..

💰 PREȚ REDUS: 69 RON 139 RON
🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.
💵 PLATA LA LIVRARE.
✨ CALITATE GARANTATĂ.

Ce spun clienții noștri?

5/5

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la info@homejoy.ro de luni până vineri.