Spray de curatare universal!

50% REDUCERE

^Apasati aici pentru a afla pretul!^

🤩🤩 Este o spumă de curățare grozavă care poate face ca prin magie interioarele mașinii sau aparatul de uz casnic să arate ca unul nou!

Cu noua tehnologie de spumă, acest spray pătrunde și îndepărtează cele mai dure pete de pe toate articolele de suprafață în doi pași 💯💯

Acesta este un detergent pentru mai multe suprafețe, care produce o spumă penetrantă care ia murdăria de acolo de unde se ascunde.

Elimină eficient grăsimea, murdăria lipită, praful, amprentele digitale și orice pată nedorită de pe toate suprafețele, lăsând un finisaj mat, non-gras, care previne decolorarea și crăparea – exact ca în ziua în care l-ați cumpărat!

✅ LUCIOS – Produsele noastre sunt acoperite cu suprafață speciala pentru a preveni decolorarea și crăparea din cauza razelor UV dăunătoare.

✅ FĂRĂ ABURI – Lasa un strat curat, transparent, de protectie anti-aburire pe parbriz. Utilizați sprayul zilnic pentru cele mai bune rezultate.

✅ CA NOU – Spuma de curățare multifuncțională face ca interiorul mașinii și casa să arate ca noi! Îndepărtați cu ușurință chiar și murdăria din pământ. Șervețelele nu se vor usca, nu se vor deteriora si nu se vor estompa.

✅ 100% SIGUR – Combate decolorarea, îmbătrânirea, crăparea și oferă protecție UV. Soluția universală de curățare a interiorului mașinii este perfectă pentru mobilierul și bordul mașinii, vinilul, consolele, detaliile din piele și multe altele.

✅ USOR DE FOLOSIT – Doar pulverizați direct detergent pe zona dorită. Folosiți un prosop sau un burete pentru a șterge până când pata este îndepărtată. Nu este necesară clătirea. Doar ștergeți spuma cu un prosop după curățare.

✅ CURATARE COMPLETA – Fără sa omita vreun coltisor, nu deterioreaza suprafața obiectului spalat și blocheaza complet creșterea bacteriilor.

💰 PREȚ REDUS: 79 RON 159 RON
🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.
💵 PLATA LA LIVRARE.
✨ CALITATE GARANTATĂ.

Ce spun clienții noștri?

5/5

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la info@homejoy.ro de luni până vineri.