MÂNER MOBIL - PRINDERE SIGURĂ

CEA MAI BUNĂ DOTARE PENTRU CASA TA!

7863fb681234fab983a349890316064936f89169_786

50% REDUCERE

4.9/5

Evaluare 4.9 din 5
Peste 6.000 de clienți mulțumiți

LA CE AJUTĂ – Căderea în baie poate duce la răni dureroase, în special pentru persoanele în vârstă! Poate fi folosit pentru susținere, ridicare, deschiderea ușilor sau orice vă puteți gândi! 

REZISTENT – Este perfect pentru baie, duș, lângă toaletă, lângă scări sau lângă un scaun.

PE CE SE PRINDE – Mânerul nostru poate fi folosit pe ORICE suprafață plană din casă.  Puteți poziționa pur și simplu mânerele pe peretele căzii sau al dușului. 

CONCEPEREA – Te răzgândești cu privire la amplasarea mânerului? Deblocați cu ușurință încuietoarea și înlocuiți-l oriunde doriți!

INSTALARE – Mânerul de sprijin are un dispozitiv unic de aspirare care se prinde cu ușurință de orice suprafață netedă și plană în câteva secunde.

SIGUR DE UTILIZAT – Ventuzele sale cu urechi de blocare rabatabile ajută și adaugă siguranță, indiferent dacă sunteți la duș, cadă sau folosiți toaleta. Acest mâner vă va sprijini.

Se instalează în doar câteva secunde, așezându-l pe suprafață și
apăsând întrerupătorul de blocare de siguranță.

Ultimele 10 bucăți rămase în stoc!

Preț Promoțional

159 RON

79.00 RON

Economisești 80 RON

🚚 LIVRARE RAPIDĂ ÎN 1-2 ZILE.
💵 PLATA LA LIVRARE.
✨ CALITATE GARANTATĂ.

⬇️ FORMULAR DE COMANDĂ ⬇️

Ce spun clienții noștri?

4.6/5

Peste 5.000 de clienți fericiți!

Mereu receptivi la nevoile clienților noștri, facem totul cu seriozitate și profesionalism iar când aducem fericire, bucurie și zâmbete ne simțim cu adevărat împliniți!

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la info@homejoy.ro de luni până vineri.